- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

BAYINDIR BÖLGE HAVA LİMANINDAN NE HABER…BİLEN - DUYAN - DUYURAN VARMI ?

Gelişen, ilerleyen, sanayileşen, zenginleyen dünyamızda ve ülkemizde, her sektörde olduğu gibi, ulaştırma sektöründe de, çok hızlı ilerlemeler, bireysel kazançlara göre ucuzlamalar yaşanmakta.

Ulaştırma sektöründe, son yıllarda, hava ulaşımında, yolcu ve yük taşımacılığında, diğer kara – demiryolu – denizyolu taşımacılığı ile rekabet edildiği görülmekte, yaşanmaktadır.

 

Ülkemizde, hava ulaşımı yük ve yolcu taşımacılığındaki aşırı artış ve talepler, yeni hava alanlarının – limanlarının yapılmasını zorunlu hale getirmiştir.

 

Ülke genelinde yeni hava limanlarının yapılacağı uygun yerler araştırmalarımda, birçok kolaylıkları da bünyesinde bulunduran, yaptığım fizibilite çalışmalarımda en önde tercih edilebilir olarak, daha önceki yazılarımda teferruatlıca özelliklerine değindiğim BAYINDIR BÖLGE HAVA LİMANI yapılması konusunu, ilgililerin dikkatine sunulması gerekmektedir.

 

İstanbul – Zonguldak – Kastamonu – Samsun – Çankırı – Ankara – Bolu bölgelerini kapsayan, HAVA YOLU İLE, YOLCU VE KARGO TAŞIMACILIĞINDA, YERİNE ULAŞTIRILMASINDA ÖNCELİKLİ VE ÖZELLİKLİ YERLERİN EN ÖNÜNDE, TERCİH EDİLEBİLİR YER SEÇİMİNDE, YARDIMCI ARA İSTASYON OLARAK TA KULLANILABİLİR YER,  Karabük İli, Eskipazar İlçesi, Bayındır Köyü ve çevresi bulunmaktadır.

 

Bölge halkımızın, önemine binaen, BAYINDIR BÖLGE HAVA LİMANI kurulması, yapılması, yatırım programına alınması için, seçilmişlere ve yörenin makam ve mevki sahibi olanlarının gündemlerine almaları, basın yayın kuruluşlarının, derneklerimizin konuyu anlatmaları, talepte bulunmaları gerekmektedir.

 

İlgililerin, etkili ve yetkililerin, seçilmiş ve atanmışların, ilgilerine ve bilgilerine sunarım.

 

HİKMET SİVRİ

GENEL BAŞKAN

TÜMBEYDER

TÜM BAĞ KUR EMEKLİLERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ    


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com