- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

KARABÜKTE AKILLI KAVŞAK
Karabük-Safranbolu-Kastamonu yol ayrımına yapılan ve yapanlar tarafından akıllı kavşak olarak nitelendirilen kavşak, gerçekten çok akıllı…

A
deta;  canlı bir canavar gibi…   kavşaktan geçen vasıtaları, modeline- markasına, plakasına, bakmadan, canı istediği şekilde ustaca tuzağına düşürüp kaza yaptırıyor.

Akıllı kavşağın yapıldığı günden, bu güne kadar, kaç tane maddi ve manevi kaza oldu?

Akıllı kavşağın sebep olduğu kazalardan dolayı meydana gelen maddi ve manevi kazaların bilançosu ve maddi değer toplamı nedir?

Meydana gelen kazalarda, kazaların olmasına sebep olan unsurlardan dolayı kusuru olanların, konu ile ilgili tazminatların tutarı ne kadardır. Bu güne kadar hiç tazminat ödemişlermidir?

Buraya ne zaman viyadük yapılacaktır?

Mutlaka, birkaç kişinin öldüğü, ağır maddi kayıpların olduğu, trafik kazalarının mı olması gerekiyor.

Kayıtlı veya kayıtsız, sürekli kazaların olduğu, trafik olarak kör noktanın oluştuğu, olağanüstü durumlarda trafiğin kitleneceği, lojistik olarak seyri seferin akışını yavaşlatan, durduran, bu akıllı kavşağın meydana getirdiği ve getireceği maddi ve manevi kayıpların sorumlusu hangi kurum ve kuruluşlar ve şahıslar olacaktır.

 

 Daha fazla maddi ve manevi kazalar yaşanmadan, konu ile ilgili, etkili ve yetkililerin ilgilerine ve bilgilerine sunarım.
 
Hikmet SİVRİ
Tüm BEYDER Genel Başkanı

Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com