- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

DUVAR VE MOBİLYA KUMAŞI ÜRETİMİ

Tüm dünya da olduğu gibi, Ülkemizde de her geçen gün yenilikleri büyük bir dikkatle görüyoruz ve izliyoruz. Bireysel kullanılan eşyalardan tutun da, işyeri ve konaklama tesislerine hatta evlerimize kadar birçok ürünü kullanmak zorunda kalıyoruz veya yeni özelliklerinden dolayı tercih ediyoruz.

 

Kullanım kolaylığı, görüntü güzelliği, hoş bir ortam oluşturması, yıkanabilmesi ve temizlenebilmesi, silinebilmesi gibi birçok özelliğinden dolayı, şimdi evlerimizin, iş yerlerimizin, otel, motel, misafirhane, konaklama tesisleri gibi yerlerde duvarlar kumaş ile kaplanmaktadır.

 

Mobilyalarda da iç ve dış, tercih durumuna göre kumaş ile kaplanmaktadır. Bu güne kadar çok çeşitli boyalar ile karşılaşmış ve kullanmıştık, şimdi ise boyaların yerlerini kumaşlar almaktadır. İç dekorasyonda mekanlar kumaşlarla giydirilmektedir.

 

Pamuklu, yünlü, sentetik, doğal çok değişik elyaflardan üretilen DUVAR VE MOBİLYA KUMAŞLARI şu an dış ülkelerden ithal edilmekte, yakın bir zamanda ülkemizde de üretimine geçileceği kanaatindeyim. Yakın bir zamanda otomobillerimizin de (dışı, kaportası) kumaşlarla kaplanırsa hiç şaşmayın.

 

Ülkemizde, DUVAR VE KUMAŞ ÜRETİMİ TESİSİ müteşebbislere al beni diyor, göz kırpıyor. Her sektörde olduğu gibi, bu sektörde de ilk kuran doğal olarak çok kazanacaktır.

 

Yenilikler düşünmek, yenilikleri görmek, insanların albenisini kazanmak, yenilikleri üretmek ve kazanmak, bölgemize, ülkemize, kendimize katma değer kazandırmak çok çok güzeldir.

 

Yeniliklere, üretime, marş marş diyelim, el ele verelim, uygun adım hep birlikte kazançlı, mutlu, huzurlu, sıhhatli yarınlara yürüyelim.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com