- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

AKP İL BAŞKANLIĞI, APK’YI ACİLEN KURMALIDIR

Adalet ve Kalkınma Partisi büyük bir çoğunlukla 58. Hükümeti kurmuştur. Karabük'ün 3 Milletvekilliğinden 3'ünü de almıştır. 2 Milletvekilimizde Devlet Planlama Teşkilatında çalışmıştır. Yatırımlar konusunda tecrübelidir ve Devletin yapılanmasını çok iyi bilmektedirler.

 

3 Milletvekilimizde kariyer sahibidirler. İl Başkanı, İl genelinde, İlçe Başkanları da İlçelerinde, Partilerinin Genel Başkanlarını temsil etmektedirler. Çeşitli zamanlarda, Bakanlarımız İl ve İlçelerimizi ziyaret etmektedirler.

 

Bizler planlı bir şekilde, Bakanlarımıza gerektiği şekilde isteklerimizi iletemediğimiz kanaatindeyim. Onun için diyorum ki; AKP İl Başkanlığı olarak, Karabük'ün Ekonomik - Sosyal olarak kalkınması, en azından eski canlılığına kavuşabilmesi için APK ARAŞTIRMA PLANLAMA KURULU 'nu acilen kurmalıyız.

 

Her Bakanlığın ve Bağlı kuruluşların görev ve yetkilerini, bütçelerini, yatırım programlarını öğrenelim. Bakanlık ve Kuruluşlarının Karabük için yapabileceklerini bilelim. AKP Genel Merkezi gibi neler yapabiliriz, neler yapmalıyız, Hükümetimizden, Bakanlarımızdan ve Yetkililerden ne gibi taleplerde bulunmalıyız. Karabük'ü; İl, İlçe ve Köyleri ile birlikte, çok iyi bir şekilde tanıyalım.

 

Bölgemizin, Sanayi yapısını, Maden Kaynaklarını, Toprak yapısını, Bitki çeşitliliğini, Flora yapısını, Ormanlarını, Turizm potansiyelini, Akarsularını, Maden Sularını, Şifalı Sularını, İnsan Kaynaklarını, velhasılıkelam tüm imkanlarımızın envanterini çıkaralım.

 

Her Bakanlık ile ilgili birer dosya hazırlayalım. Devletimizin ön gördüğü öncelikleri de dikkate alarak, Karabük'ümüzü top yekûn Ekonomik ve Sosyal olarak Kalkındırma Planlamasını yapalım. AĞLAMAYAN BEBEĞE MAMA VERİLMEZ.

 

Biz ağlamayalım amma, yapılması gerekenleri de anlaşılabilir bir şekilde, fizibilitesi yapılmış bir şekilde dosyalar hazırlayarak ilgililere verelim. Karabük için yapılması gereken çok şey var ama herkes birileri yapsın diyor. Herkes kapısının önünü süpürse şehir temizlenir misali, Karabük'te de herkes ve her kuruluş üzerine düşeni yapmış olsa bu gün içinde bulunduğumuz sorunlar kısa zamanda biter.

 

Karabük için el ele verelim. Ekonomik ve Sosyal olarak kalkınalım, laf ile Cumhuriyet Şehri olunmaz, zaman icraat zamanıdır.

ÇALIŞALIM, ÇALIŞALIM, ÇALIŞALIM...

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com