- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

AHŞAP PALET İMALATI

 

Fabrikalar ürettikleri malları, gerek yurt içi ve gereksi yurt dışı alıcılara, satıcılara güvenli bir şekilde gönderebilmek için ve yükleme, nakliye, indirme - bindirme ve stoklama gibi işlemlerin yapılmasında büyük kolaylıklar sağlayan PALET sistemini kullanmaktadır.

 

Ucuz olması, kullanmada bazı üstünlüklerinden dolayı AHŞAP PALET çok kullanılmaktadır. Yakın çevremizde en çok ahşap palet alımı yapan firma ERDEMİR AŞ. Ereğli Demir Çelik Fabrikalarıdır.

Yine yakın çevremizde bulunan ve Ahşap Palet kullanan firmaların iştigal konularını belirtmek gerekirse, Seramik sanayi, kraft kağıt torba sanayi, SEKA Kraft kağıt sanayi, Alaplı iplik sanayi vs. diye uzayıp gitmektedir.

 

Sadece bölgemizde ONBİNLERCE AHŞAP PALET TÜKETİLMEKTEDİR.

Ahşap paletler, sanayi odunlarından üretilerek, ham madde girdisi azami tasarruf sağlanmakta ve geri kalan odun ve talaşı da, yakacak olarak satılmaktadır.

 

Ahşap palet gibi sanayi odunundan üretilebilecek birçok imalat türü var. Örnek olarak ambalaj sandığı parçaları imalatı gibi. Bu ve benzeri imalatlar, kaba imalat olduğu için çok kalifiye eleman, bilgi ve beceri istememekte ve hassas makine ve ekipmanı gerektirmemektedir.

 

Ahşap ile ilgili çok hassas iş mi yapmak istiyorsunuz? Binlerce konu var, ama Ben, sizlere sizlerin de çok yakından bildiği, kullandığı ve bu kadar kıymıkta bu paraya olur mu? Dediğiniz bir konuyu hatırlatayım, KÜRDAN İMALATI...

 

Bir kutu KÜRDAN alın, hassas terazide tartın, kilogramının kaç milyon TL'ye geldiğini ve bir tonunun kaç milyar TL'ye geldiğini sizler hesaplayın. Bir ton odunun, imalatta kaç milyarlara satıldığını fark edeceksiniz.

 

Ağaca olan ilgi ve ağaçtan yapılan imalatlara karşı büyük bir talep patlaması yaşanmaktadır. Orman - Ağaç yetiştirelim, ürünlerini değerlendirelim, işsizliğe, yoksulluğa son verelim, sıhhat ve mutluluklar içerisinde yaşayalım.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com