- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

AHŞAP OYUNCAK VE MİNYON EV MOBİLYASI ÜRETİMİ

Plastik ve benzeri malzemelerden üretilen oyuncakların çocuk sağlığına birçok olumsuzluklar yaptığı yapılan araştırmalardan anlaşılmıştır.

 

Bütün dünyada, oyuncakların, natürel - doğal malzemelerden üretilmesi gerektiği her vesile ile dile getirilmektedir. 1990'fı yıllarda Afrika da kurulan ahşap çocuk oyuncakları üretim tesisi, dünyadaki diğer üretim tesisleri ile karlılık oranı olarak mukayesesinde en üst sıralarda yer aldığı görülmüştür.

 

Günümüzün ve geleceğin en büyük, karlı, üniversal, yatırımı ve işletmesi en kolay olan sektörü DOĞAL - NATUREL ÇOCUK OYUNCAKLARI ÜRETİM TESİSİ'DİR.

 

Çocuk oyuncağı ebatlarında ağaçtan üretilecek ve doğal kökboyaları ile boyanacak olan ev mobilyaları şu an tüm dünyada yok satıyor, üretenler talepleri karşılayamıyorlar.

 

Çocuk oyuncağı olarak - biblo olarak - el sanatı olarak o kadar çok şey var ki ahşaptan yapılacak saymakla, düşünmekle bitmez. Konu üretime girenleri, alıcılar yeni üretim konularında isteklerini bildirerek çok kolay bir şekilde yönlendirebilmektedirler.

 

Bu günün ve yarının en ilginç, kar marjı en yüksek, talep durumu her geçen gün artan, oyuncak sektörünün her zaman liderliğini yapacak olan AHŞAP ÇOCUK OYUNCAKLARI VE MİNYON MOBİLYA ÜRETİMİ yatırımcısına para kazandırmakta ve kazandırmaya da devam edecektir.

 

Bölgemiz, malzeme olarak birçok avantajlı çeşitliliğe sahiptir. Konu imalatta kullanılabilecek bazı özellikler isteyen bir çok tür ağaç bölgemizde bulunmakladır. Bu da hammadde temini bakımından bir ayrıcalık ve avantajdır.

 

Bölgemizde yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin bilgilerine ve ilgilerine sunarım.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com