- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

YATIRIMCILARA ÇOK CAZİP BİR KONU MEDİKAL-TIBBİ MALZEME İMALATI

Konu malzemeler ve cihazlar 35 yıldır ilgimi çekmiştir. Bugüne kadar, onlarca ilgili fuarlara katılarak, incelemelerde bulundum. Sağlık konusunun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliriz. Dolayısıyla konu imalatın cazibesi dün-bugün olduğu gibi yarında olacaktır.

 

Oğlum Fahrettin’in Biyo Medikal Cihaz Teknikeri olması, konu ile ilgili işyeri açmamız, konuyu daha yakından incelememe neden olmuştur.

 

Ülkemizde Medikal ve Tıbbi Cihaz ve Sarf Malzemeleri küçümsenmeyecek ölçüde yapılmakta,  Yurt içi ve Yurt dışına satılmaktadır. Örnek verecek olur isek, Bolu Organize Sanayi Sitesinde, RÖNTGEN CİHAZLARI İMALATI, Ankara Ostim Sanayi Sitesinde BÖBREK TAŞI KIRMA CİHAZI İMALATI m belirtebilirim.

 

Cerrahi bıçaklar ve sarf malzemeleri konularında da hayli imalat yapan firmalarımız mevcuttur.

 

Böbrek Taşı Kırma Cihazı üreten firma ile yaptığımız görüşmelerde, Cihazlarını 35 ülkeye ihraç ettiklerini belirttiler.

Karabük’te yatırım yapmak isteyen girişimcilerin, Medikal ve Tıbbi malzemeler konusunda sarf malzemelerin imalatlarına girmelerini tavsiye ederim.

 

Medikal-Tıbbi sarf malzemelerinin çeşit ve türlerine baktığımızda, yüzlercesini görebiliriz. Bir örnek verecek olur isek, KORSE İMALATINI söyleyebilirim. Tekstil Sanayinin Bölgemizde bulunması, konu imalatın yapılmasındaki zorlukları yenecektir.

 

Sermaye olarak, yeterli olan girişimciler için de makineli otomatik üretim sistemleri ve konuları da mevcuttur.

 

Medikal-Tıbbi Cihaz ve Sarf Malzemeleri çeşitlilik ve tür olarak o kadar çok ki,  sadece isimlerini yazsam,  sayfalar alır.

 

Benim burada belirtmek istediğim, konu arayan girişimcilere sadece konu başlığını, belirtmek. Yatırım yapmak isteyen girişimcilerin müracaatında konu enine boyuna incelenerek, fizibilitesi çıkartılarak net bir sonuç elde edilebilir.

 

Yatırımcı-Girişimci için o kadar çok konu var ki sadece isimlerini yazsam günler alır. Bakalım, görelim, üretelim, kazanalım, kazandıralım...

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com