- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

VEKİLLER NE YAPARLAR? NE YAPMALIDIRLAR?

Cumhuriyet - Demokrasi idaresi çok güzel bir idari rejimdir. Halk,  seçmen olarak, Kendi adına yaşantılarının düzenlenmesi, yasama ve yürütmenin sağlanması amacı ile, Halk içerisinden, oyları ile idarecilerini seçenler...

 

Oylarımızla vekaletname verdiğimiz, MİLLETVEKİLLERİMİZ - BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ - İL GENEL MECLİS ÜYYELERİMİZ - BELEDİYE MECLİS ÜYYELERİMİZ - MUHTARLARIMIZ ve SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZİN YÖNETİCİLERİ ne yaparlar? Bölgemizdeki, oylarımızla vekaletname verdiğimiz vekillerimizin ne yaptıklarını, aşağı yukarı hepimiz biliyoruz.

 

Ülkemizin kalkınmış bölgelerinden seçilmiş vekiller ne ve neleri yapıyorlar? Dünya'da Ülkemizde, Bilhassa Bölgemizde,  İŞSİZLİK hat safhaya ulaşmış durumda. Ben sürekli olarak, Ülke genelinde işim icabı geziyorum, görüyorum, gerekli incelemelerde bulunuyorum. Bölgemiz kadar ekonomik ve sosyal durumu bozuk yer yok. KARABÜK adeta bir ölü şehir konumundadır. Neden ve ne için bu durumdayız? Hiç düşündük mü? Düşünme zamanımız gelmedi mi?

 

Ekonomik ve sosyal olarak kalkınmış bölgelerden seçilmişler,  bu güne kadar neleri yapmışlar? Bizim seçtiklerimiz bu güne kadar neleri yapmamışlar? Allah aşkına bir bakalım, görelim ve oylarımızla vekaletname verdiklerimize yapmadıklarını ve yapmaları gerekenleri,  bilmediklerini öğretelim.

 

Bugüne kadar, Bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak kalkınması için çok yazdım ve de çizdim. Vekaletname verdiklerimizden bir merhaba diye selam dahi alamadım. Benim yazdıklarımın yapılması ile, Bölgemizde 250.000 İşsizimize iş ve aş temin edilecek, Vekillerimizde SEÇİM ZAMANI çıkıp Ben bunları yaptım diye oy isteyecekler.

 

Sayın vekillerimiz, Sizlere vekaletname veren Halkımız, Sizleri de diskalifiye etmesini çok iyi bilir. Günler çabuk geçer, seçim günü bir anda gelir. Ben de o günlerde Sizlerin yapmakla yükümlü olduklarınızı ve yapmadıklarınızı, Allah ömür verirse bu satırlardan yazarım-çizerim Sayın oylarımızla vekaletnamelerimizi alarak iş başına gelen VEKİLLERİMİZ, Karabük'e geldiğinizde ne yapıyorsunuz? Kimleri ziyaret ediyorsunuz ziyaretleriniz kaç dakika sürüyor?

 

Bırakın kısır görüşmeleri ve şahsi işleri. Birazda toplumsal gelişmelere ve girişimlere zaman ayırın.

 

03 Temmuz 2004 Cumartesi günü ilk olarak bir milletvekilimiz Sayın Mehmet Ceylan iş yerime geldi ve tam olarak 2,5 dakikalık bir ziyaret oldu. Benim ona anlatacak çok konularım vardı amma her nedense onun zamanı çok dardı.

 

Benim anlatacaklarım ve de onun yapabilecekleri, hem kendilerine ve de Bölgemize çok büyük katkılar sağlayacaktı. Olmadı ne yapalım, kendisi bilir. Her nedense bedava akıl para etmiyor, Karabük’te işler iyi gitmiyor.

 

Sayın Vekillerimiz, 59ncu Hükümetimizin ve içinde bulunduğumuz zamanın en önemli konularını İŞSİZLİK ve ADALETSİZ GELİR DAĞILIMI TEŞKİL ETMEK TEDİR. Benim bu güne kadar anlatmaya çalıştıklarım da İŞSİZLİĞİN REÇETESİDİR.

 

Bu satırlarımdan Sizleri AÇIK OTURUMA DAVET EDİYORUM. Karabük'e geldiğinizde, oturalım Bölgemizde İSTİHDAMIN ARTIRILMASI konularında açık oturum yapalım, Yerel Basın ve Yayın Organlarımız da Halkımıza konuşmalarımızı aktarsınlar. Ben bundan başka kısa yol bulamıyorum, yazdıklarımdan da pek bir netice alınmış değil.

 

El ele verelim, güzelliklerimizi çirkinleştirmeyelim, değerlendirilmeyen değerlerimizi değerlendirelim.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com