- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ YURT İŞLETMECİLİĞİ

Bölgemizde, Fakülte ve Yüksek Okulların açılması, Öğrenci sayısındaki artışlar, Talebelerin kalacak yerlerinin yeterli olmaması-Öğrenci Yurtlarının ihtiyaca cevap verememe si,  birçok Öğrencinin ev ortamında kalmayı tercih etmeleri,  Bölgemizde yeni bir iş kolunun kurulması ihtiyacım doğurmaktadır.

 

Bölgemize, Fakültelere ve Yüksek Okullara yakın, Yüksek Okul Öğrencilerinin gereksinimlerini karşılayacak, günün koşullarına uygun modern, Özel Yüksek Okul Öğrenci Yurtları kurulması ve işletilmesi bu gün ve gelecek için isabetli bir yatırım olacaktır.

Bilhassa, Özel Yüksek Okul Kız Öğrenci Yurtlarının kurulması ve çok özenli bir şekilde işletilmesi Bölgemizde ve Ülkemizde büyük bir ihtiyaçtır.

 

İhtiyaçları görmek, ihtiyaçlara cevap vermek, yatırım yapmak, işletmeci olmak, müteşebbisleri her zaman kazandırır. Gelişen Dünyamızda, insanların gelir düzeylerinin artması, yaşam koşullarının da günün şartlarına göre gelişmesi, modern çağa uyma zorunluluğunu beraberinde getirmektedir.

 

Ben böyle gördün, böyle devam edeyim, çocuklarımda benim gibi yaşasın diyemeyiz. Yaşantımızı zorunlu olarak günün koşullarına uydurmamız gerekmektedir. İşte Ben burada şunu anlatmaya çalışıyorum. Değişen dünya da, Ülkemizde de çok şeyler mecburen değişiyor, bu değişiklikler ve modern yaşam yeni iş kollarının çıkmasına ve yeni yatırım konularının oluşmasına sebep olmaktadır.

 

Karabük’teki Girişimcilere-Müteşebbislere,  Dünya da-Ülkemiz de ve Bölgemizde ihtiyaç olan yeni iş kollarını incelemelerini, yapılabilirlilik, arz-talep durumlarını incelemelerini tavsiye ederim.

 

Bakmak ile görmek arasındaki farkı fark edelim.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com