- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

ÇELİK ELEK ÜRETİMİ

Bölgemizde, Demir Çelik Sektörü birçok konuda ilerleme kaydetmiştir. Mevcut bilgi ve imkânlar var olduğu halde yapılmayanlar konusu da çoktur.

 

Maden-Kömür-Kum-Çakıl ve benzeri malzemelerin elenmesinde genel olarak çelik elekler kullanılmaktadır.

 

Çelik elekler, bölgemizde ve ülkemizde çok kullanılan bir malzeme de Demir Çelik fabrikaları-Kum-Çakıl ocakları-Kömür ocakları-Maden ocakları gibi say sayabildiğiniz kadar.

 

Ø 6 - 8 - 10 mm. çaplarındaki sıcak çekme hadde mamulü çelik kangallar, soğuk çekme işleminden geçirildikten sonra, yapılacak elek göz ebatlarına göre şekillendirilir ve istenilen Ölçülerde örülerek üretim yapılmış olur.

 

Elek imalatı-üretimi ile ilgili tüm imkânlar ve şartlar bölgemizde bulunmaktadır. Söz konusu imalât, çok küçük sermaye ile yapılabileceği gibi, çok modern ve çok yüksek kapasitelide kurulabilir.

 

Her zaman talebi olan, sektör olarak çok çeşitlilik arz eden, istenildiği kadar büyütülebilecek, önemli bir sektördür. Tel işleme, tel örme sektörü, çok çeşitlilik arz etmektedir.

 

Yatırımcı, imkânları dâhilinde söz konusu imalatın birinden veya birkaçından işe başlayabilir, sonraları arz-talep durumuna göre, kendisi için cazip olan konulara geçebilir, yatırımlarını günün koşullarına göre şekillendirebilir.

 

Elek imalatında, siparişe göre çalışılabildiği gibi, seri-standart piyasada kullanılanlara göre de çalışılabilme imkânları mevcuttur

Esnek, günün koşullarına göre, üretim yapmak, imkânının olduğu önemli bir iş koludur.

 

Karabüklü girişimcilerin ve yatırım yapmak isteyenlerin ele alabilecekleri cazip bir iş ve yatırım konusu, Elek imalatıdır.

Müteşebbislere-yatırımcılara şimdiden başarılar dilerim.

Saygılarımla,

 

Hikmet SİVRİ

 


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com