- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

2005 YILINDA KARABÜK'E DOĞAL GAZ GELECEK

Şehrimize doğal gaz gelecek, peki ne ve neler olacak? Doğalgaz nedir, nerelerde kullanılır, yeni iş kollarının kurulması,  doğalgaza bağlı sektörler, yeni iş imkanları ve istihdamlar nelerdir Karabük'teki iş adamları, sanayiciler, müteşebbisler bu ve benzeri konuları konuşmalı, araştırmalı, yapılabilecekleri masaya yatırmalı ve bu gün doğalgaz bulunan yerleşim bölgelerinde bulunan ve doğalgaz kullanan sektörleri ve doğalgazın getirdiği avantajları öğrenmelidirler.

Doğalgazın ısınma ihtiyacı olarak kullanılması,  yerleşim bölgelerinin hava kirliliğini önler, birçok kolaylıklar getirir, bunların hepsi tamam, hepimizin bildiği konular.

Bölgemizde yaşanılan işsizliğin ilacını düşünürken, doğal gazdan da istifade ile yeni yatırım ve istihdam konularını ele almamız gerekmez mi?

Birçok imalat ve üretimlerde temiz enerjiye, yani doğalgaza ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu imalat ve üretim konularının, bölgemize gelmesi müteşebbislerimizin konuyu incelemeleri, bölgemizde yeni yatırımlarım yapılmasına ve yeni iş kollarının kurulmasına yol açacaktır. Karabük bulunan Sanayicilerin ve müteşebbislerimizin konu hakkında bilgilenmesi ve bilgilendirme toplantıları-konferansları yapılmalıdır.

Bu güne kadar olduğu gibi, doğalgazın gelmesi ile yapılması gerekenlerin yapılmaması ve gündeme taşınmaması, geç kalmışlığın vereceği olumsuzluklardan etkilenmemiz ve geri kalmışlıktan kurtulmamıza sebep olacaktır.

Bakalım-görelim-yapılması gerekenleri bir an önce yapalım, bu günün işini yarınlara bırakmayalım.

Saygılarımla

 

Hikmet SİVRİ

 


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com