- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

ALTIN İŞLEME ve İZABE TESİSİ

Kârlılık-verimlilik-devamlılık gibi, yatırımlarda aranılanların tamamının bulunduğa ve her devir ve dönemde değerini yitirmeyen her gün kendisini yenileyebilen tek sektördür.

Altının İzabesi-İşlenmesi-mamul hale getirilmesi-Kuyumculuk ve Bujiteri gibi sektörlere hitap etmesi, bu sektördekilerin durumları gözümüzün önündedir.

Altın madeninin külçe olarak birim fiyatlarına bakın, mamul halde ki birim fiyatları ile karşılaştırın. Ülkemizde bir günde-bir ayda satın alınan külçe altın miktarına bakın ve Ülkemizin dış ticaretinde, İşlenmiş altının İhracatına bakın, ALTIN İŞLEME SEKTÖRÜ’NÜN büyüklüğünü görün.

Saf altın ile ayarlı altın arasındaki orantı ve kazanç durumuna bir bakın konunun önemini görün ve cazibesine kapılmadan duramayacaksınız.

TAKI-KUYUMCULUK-BUJİTERİ SEKTÖRÜ yatırımcılara hayranlıklarla bakacakları ve zevkle üretimi, pazarlamayı isteyecekleri tek sektördür.

Altın ve kıymetli madenlerin, Takılara kaplanması-Elektroliz işlemi de ayrı bir gelir kaynağıdır.

Kıymetli ve yarı kıymetli taş işlemeciliği konusu da bu sektörün bir yan kuruluşunu teşkil etmektedir.

Kârlı-temiz-güzel-albenisi olan ve her zaman kazandıran Altın İşleme-İzabe-Takı-Kuyumculuk Sektörü Ülkemizde büyük ilerlemeler yapmış olup, her geçen gün de önemi artmaktadır.

Meslek Yüksek Okullarında konu üretim ile ilgili bölümler açılarak, Sektörün teknik eleman ihtiyacı karşılanmaya çalışılmaktadır

Karabük ve Bölgemiz, Batı Karadeniz olarak sektörün,

Bölgesel merkezi olabilir.

Karabük ve Bölgemiz onlarca, hatta yüzlerce yatırım konularıyla Müteşebbisini-Yatırımcısını beklemektedir. Adeta çölde susuz kalmış insan misali.

Üretmesek-üretemesek de,  Üretmeyi düşünelim. Elbet bir gün gerçek olur hayallerimiz, .

Düşünki, yaşadığını anlayasın.

Saygılarımla

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com