- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

KOSGEB ve KARABÜK

KOSGEB KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI1mn Yetkilileri şehrimize geldi ve İşadamlarımıza bir dizi Başka alıklarının icraatlarını ve uygulamalarını anlatarak, Bölge sanayi çilerinin de bu imkânlardan yararlanmaları konularında bilgilendirme toplantısı yaptılar

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Cemil Altan'da konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Her nedense ilgililerce gerekli ilgi ve alaka görmedi, anlatılanlar pekte önemsenmedi.

Karabük'te bulunan, Küçük ve Orta büyüklükteki işletmeler, maddi imkânlarının yeterli olmamasından dolayı, bazı makine ve ekipmanları alamıyorlar, alamadıkları için de yapabilecekleri birçok imalatı yapamıyorlar. İşte bu gibi meslek dallarının bir araya gelerek kuracakları bir şirket vasıtasıyla ORTAK KULLANIM AMAÇLI MAKINE-TECHİZAT DESTEĞİ’Nİ KOSGEB veriyor. Bu söylediğim yalnızca bir tanesi...

Hükümet; İstihdamın sağlanması-üretimin artırılması-Milli ekonominin canlanması-katma değer üretiminin artması amacıyla bir dizi önlemler ve teşvikleri, çeşitli kurum ve kuruluşları vasıtası ile Üreticilerimizin, Sanayicilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Beyler, ağlamayan bebeğe meme verilmez diye bir atasözü vardır. Bizler ağlamayalım amma bilmemiz gerekenleri bilelim, öğrenmemiz gerekenleri de öğrenelim.

Yaptığımız iş ile ilgili olarak, bağlı bulunduğumuz kurum ve kuruluşlar: bilelim, Kurum ve Kuruluşların, Bizler ile ilgili olarak aldıkları karar ve uygulamaları takip edelim, bağlı bulunduğumuz Oda - Dernek ve Cemiyetlerin, konu ile ilgili çalışma yapmalarını talep edelim, imkânlardan faydalanalım,  Bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunalım Benim anlattıklarım KOSGEB'in verdiği hizmetlerden bir tanesinin başlığını teşkil etmekteydi.

İmalatçılarımızın, üreticilerimizin, hizmetinde olan, çalışmalarına destek veren Kurum ve Kuruluşları bilelim-tanıyalım,  sundukları hizmet ve desteklerden yararlanalım.

Saygılarımla

 

HİKMET SİVRİ

 


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com