- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

KARABÜKE TCDD YOLLARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

İçinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli sektörlerinden birisi LOJİSTİK. Günümüzde, üretim ve ihtiyaç kalemlerinin ve çeşitliliğinin akıl almaz bir şekilde artması, otomasyonlu üretim sistemlerinin maliyetleri çok düşürmesi, mal ve hizmet üretiminde rekabet şartlarının dayanılmaz bir noktaya gelmesi ve üretici ile tüketici arasındaki maliyetlerde nakliye fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de, nakliye sektöründe kullanılabilecek tüm yolların ve imkânların öncelikle ve ivedililikle ela alınarak, DENİZ YOLU-DEMİRYOLU-KARÎ YOLU ve HAVA YOLU ulaşım sistemlerinin entegrasyonunun sağlanması mecburiyeti doğmuştur.

Yurt içi - Yurt dışı ve Transit ulaşımda hız kazanılması, maliyetlerin minimize edilmesi amacıyla,  elde bulunan imkânların ve günümüz teknolojilerinden azami istifade ile LOJİSTİK sektörel olarak ekonomideki yerin çok hızlı bir şekilde oturmaktadır.

Yaşadığımız bir iki yılın en gözde ve yıldırım hızıyla değişim gösterecek olan sektör, ekonomide, beklenilenlerinde üzerinde bir değişime sebebiyet verecek, ani dalgalanmalarla, hızlı bir hareketle yerine oturacak. Köhnemiş, devrini tamamlamış, gecekondu gibi olan yapılar bir anda yıkılarak, bu yıkımda birçok kuruluşları da altına alarak, tahtını kuracaktır. TCDD Yollarındaki modernizasyon, günün ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapılanma ve demiryollarının ulaşım - nakliyede hizmetlerinin, karayolu Deniz yolu ve hava yolu ile entegrasyonunun sağlanmasındaki organizasyonların yapılmasındaki çalışmalar çerçevesinde, Karabük TCDD Yolları yeni bir yapılanmaya girmiş olup, İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Kurulmuştur.

Karabük TCDD İşletme Müdürlüğüne, genç, dinamik, konularına tam vakıf, tüm imkânları ve imkânsızlıkları göğüsleyerek çalışan, sistemi en kısa zamanda oturtmaya ve hizmete çalışan, Hakan GÖYNEKSİZ atandı.

TCDD Karabük İşletme Müdürü Hakan GÖYNEKSİZ Bey, Bölgemizde bulunan tüm Kurum ve Kuruluşlara Müteşebbislere, Sanayici ve Nakliyecilere, Bölge Halkına, TCDD Yollarının yeni hizmet anlayışını ve hizmetlerini anlatmak, en kısa zamanda uygulamalara başlamak istiyor.

TCDD Karabük İşletmesi, uyuyan bir aslan gibi uyanarak, bölgemizin nakliye-tahmil, tahliye merkezi olma yolunda.

Karabük'te, deniz yok-liman yok amma, liman kadar önemli olan demiryolu var ve bu güne kadar çok ihmal etmişiz. Batı Karadeniz Bölgesinin,  Lojistik Merkezi KARABÜK olacaktır.

Karabük’ün, Milletvekilleri, Belediye Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız,  konuya sıcak bakmalı,  Bölgemize getirebileceği hizmetlerin çeşitlendirilmesinde, Ülkemizde hızla oluşturulan LOJİSTİK Sektörünün çok iyi analizini yaparak, en kısa zamanda, icrai faaliyete geçmesi sağlanmalıdır.

Karabük ve Bölgemizde bulunan Basın ve Yayın kuruluşlarımız, konuyu ele almalı, Ülkemizde ve Bölgemizde bir fırtına gibi hızla kurulmakta olan NAKLİYE-ULAŞIM Sektörlerinin organizasyonlarını ve yapılanmalarını, yeni getirilen hizmetleri Bölge Halkına anlatmalıdırlar.

Konu, Organize Sanayisine yeni yatırımcıların gelmesinde ve yeni müteşebbislerin oluşmasına katkıda bulunacak bir avantaj teşkil etmektedir. PTT İşletmesinde de yeni hizmet ve uygulamalara gidilmektedir.

Karabüklülerin yeni oluşumları takip etmeleri ve avantajlarından en kısa sürede istifade etmeleri gerekmektedir.

İlgililerin bilgilerine sunarım.

Saygılarımla

 

HİKMET SİVRİ

 


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com