- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

MERSİN TSO PROJELERLE BÜYÜYECEK

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, bölgenin kalkınması ve gelişmesi, üyelerinin tüm beklentilerinin karşılanması için hizmetlerini projelerle güçlendirerek sürdürmeyi hedefliyor. MTSO Başkanı Kadri Şaman, 21.yüzyıla birlikte takım ruhunun hakim olduğu yeni bir yapılanmaya geçildiğini belirterek, “Meydana gelen bu değişimlerin kavranmasında gerekli olan yapılanma için MTSO, kararlı yaklaşım tarzını benimsemiştir.” Kalite ve bilginin gereklerini yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Projelerle hedeflerimizi büyüteceğiz” dedi.

 

            Şaman, MTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle kafa güç ve gönül birliği içinde en iyi hizmeti verebilmek için çaba harcadıklarını belirterek, “Üyelerimize etkin, hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi, Mersin’in bölgenin ve Türkiye’nin kalkınması ile dışa açılmasına da yardımcı olmayı ilke olarak benimsiyoruz. Bunun için ‘aklın yolu birdir’ düşüncesiyle ortak akıl ve ortak çabaya koşuyoruz” dedi. Şaman ayrıca, oda üyeliğini cazip kılmayı ve saygınlığını korumaya önem verdiklerine değinerek, “Odayı, tarafsız hizmet veren, üyeler nezdinde iş dünyası hakkında danışman bir kurum haline getirmek istiyoruz. Bu bağlamda iyi hizmet ve gelişim için personelimizi ve üyelerimizi mesleki konularda eğitmeyi, öncelikli amaç olarak benimsiyoruz” diye konuştu. Mersin’in Avrupa ile Ortadoğu arasındaki stratejik konumu, tarihi, kültürel ve iklim yapısı ile gelişmeye en elverişli kent olduğunu kaydeden Şaman, ilin bir müteşebbisin yatırım yaparken dikkate alacağı tüm kriterleri bünyesinde barındırdığına da işaret etti.

 

            Mersin’in sanayi, tarım, seracılık, hizmet, turizm alanlarında ilerlediğini belirten Kadri Şaban, “Bu nedenle odamız sıradan bir meslek kuruluşu gibi çalışmakla yetinmeyecek, ilimizin çok odaklı ekonomisini canlandıracak projeler üretmeyi kendisine görev bilecektir” dedi.

 

            Her yerde bir hareket, dolayısıyla da bereket var. Bölgemizde, Karabük’te ilçelerimizde ne var ne yok. Konuşan çok, icraat yok.

 

            Bölgemizi, ülkemizi, Karabük’ü tanıyalım, ekonomik ve sosyal gelişmeleri takip edelim, bölgemizin değerlendirilmen değerlerini öğrenelim, ekonomik ve sosyal kalkınma planlamasını yapalım, bölgesel olarak kalkınalım. Saygılarımla

 

                                                                                                          Hikmet SİVRİ

                                                                                                          Makine Mühendisi

                                                                                                          13 Nisan 2005


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com