- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

DOĞAL GAZ ve KARABÜK

Ben işimin icabı sürekli olarak, Ülkemizin çeşitli bölgelerine seyahat ederim.

Geçenlerde Erzurum'a gittim. Sivas-Erzincan-Erzurum ve çevre illere doğalgaz hattı döşenmektedir.

Erzurum şehir içi doğalgaz şebekesinin de yapımına başlanmıştır. Karabük'e, Kdz Ereğli doğalgaz hattı üzerinden, Akçakoca-Yığılca'dan bir branjman ayrıldığı ve bu branjmanın Karabük'e 104 Km. mesafede olduğu, 2004 yılında yapımına başlanacağı belirtilmişti.

Şimdi ise, Çankırı hattından doğalgaz verileceğini duyuyoruz.

Konu ile ilgili Karabük Milletvekillerimizin bildiklerini öğrenmek istiyoruz.

Karabük; hava kirliliği yönünden ne durumda olduğu, yaşayanlarca ve ilgililerce çok iyi bilinmektedir.

Karabük'te yaşanan ve her geçen gün sürekli olarak artış gösteren göç tüm bölge Halkını tedirgin etmektedir.

Hava kirliliğinin önlenmesi, yeni iş-aş-istihdamın sağlanması için doğalgaz bir umut olarak beklenmektedir.

Karabük'ün bu güne kadar çektiği sahipsizlik ve yalnızlıklar daha ne kadar devam edecek, Karabük hak ettiği yeri ne zaman bulacak...

Bütçe pastasından, Karabük'e yetecek kadar ödenek ve yatırım getirebilecek MİLLETVEKİLİ-BELEDİYE BAŞKANI aranıyor...

Görevini bilmeyenlere, öğrenmeye de niyeti olmayanlar nasıl ve ne şekilde yapmaları gerekenleri anlatacağız, Karabüklüler olarak biraz da bunları düşünmemiz gerekmektedir.

"Gez dünyayı, gör Konya'yı" sözü gibi, Ülkemizi gezmeli-görmeli, Ülkemizde yaşanan ekonomik ve sosyal yapılanmayı incelemeli ve de ondan sonra Karabük'ümüze bakmalı, ağlanacak durumumuza çareler aramalıdır. Şenliklerde- festivallerde-eğlencelerde günlerini gün edenler, Halkın yüzüne bakıp gülüp geçenler, Seçimden seçime ziyaret edenler, günler geçiyor, seçimler yaklaşıyor.

Halk'tan vekâletname alan, Sayın Vekillerimiz. Seçimde oy aldığınız ve Sizlerin seçilmesine büyük katkıları olan, Sizleri seçen, Vekâletnamelerini veren, yerlere, yerleşim bölgelerine, mahalle ve köylere şimdi bir bakın-gezin-görün ve de seçildiğiniz günden bu güne kadar olan değişiklikleri görünüz.

Avrupa Birliğine girme sürecinde bulunan Ülkemizde, Bölgesel kalkınmanın sağlanması, istihdamın sağlanması gibi konuları ve sağlanan teşvik ve uygulamaları, 59.cu Hükümetimizin uygulamalarını öğrenin ve Bölge Halkımıza öğretin anlatın, anlattırın, hatta bizzat sizler takip edin. Bölge Bizim, Halk Bizim, Hepimizin.

İletişim sektörünün ve medyanın, tüm Ülkemizi ve Dünyayı, yaşananları ve yapılanları, yeni yapılanmaları göstermesi, gezmeyenlere öğretmesi, birçok bilinmeyenleri göstermesi, çalışan ile çalışmayanların ayrımının yapılmasını sağlamaktadır.

Bölgemiz İKİYÜZELIİBİN yeni işsizimize iş ve aş temin edecek imkânlara ve zenginliklere sahiptir.

Bakmak ile görmek arasındaki farkı fark edelim, yapılması gerekenleri bir an önce yapalım, yaptıralım, yapılması için öncü olalım, isteyelim.

İlgililerin, etkililerin ve de yetkililerin bilgilerine ve ilgilerine sunarım.

Saygılarımla

HİKMET SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com