- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

KARABÜK ELEKTRİK DAĞITIM ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINA ALINDI

Tedaş Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ. 21 bölgesini özelleştiriyor. Türkiye Elektrik Dağıtım olarak 9.cu bölgede bulunan, Ankara, Kırıkkale, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı, Kastamonu özelleştirme kapsamında yer aldı.

 

            Bu özelleştirmenin, Karabük’e ve bölgemize neleri getireceği ve götüreceğini zaman gösterecek. Bu özelleştirmenin ana gayelerinden birisini, kayıp ve kaçakların önlenmesi oluşturmaktadır. Karabük’te ve bölgemizde elektrik kayıp kaçaklarının en minimum noktada olduğu yetkililerce bilinmekte ve belirtilmektedir. Bir bölgenin kalkınmasında en önemli etkenlerden birisinin elektrik enerjisi olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Elektrik enerjisinin, formaliteleri az bir şekilde kolay alınabilmesi, müteşebbislerin yatırım yapmalarında son derece önemlidir. Kolay alınabilen, kesintisiz, ucuz enerji temini, üreticinin en büyük beklentisidir.

 

            Elektrik dağıtım sisteminin özelleştirilmesi kural ve kaidelerini konu ile ilgili şartnamelerin incelenmesi, bölgemizde yatırım yapmak isteyen bu işi yapabilecek kişi veya kişilerin şimdiden gerekli çalışmaları yapmaları gerekmektedir. Her zaman söylerim ve yazarım, bölgemizin parasını, bölgemizde kalsın diye. Karabük’te bölgemizde yatırım yapmak isteyen, iş konusu arayan iş adamlarımız var. Yatırım yapmak, yeni bir iş kurmak isteyen yatırımcılar için cazip olacak bir konu.

 

Bakalım, görelim konu hakkında bilgilenelim. Kazanalım, kazandıralım, işsizimize iş verelim, katma değer üretelim.

 

                                                                                              Hikmet SİVRİ

                                                                                              Makine Mühendisi

                                                                                              13 Nisan 2003


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com