- Beyaz Sayfa
  - Binalarda Yapılarda Tadilat
  - Bostanbükü Içmecesi
  - Ekonomik Yorum
  - Filyos Limanı
  - Hastane Mühendisliği

30 YIL ÖNCE SÖYLEDiK HALA YAPILMADI !! SEÇiM BiLDiRiMiNi GÖRMEK iÇiN TIKLAYINIZ

KARABÜK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIve HALK KONSERİ-ŞÖLENÎ-EĞLENCESÎ

Şehrimizde 30 Ağustos Zafer Bayram Kutlandı mı?

Şehrimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı nasıl kutlandı?

30 Ağustos Zafer Bayramı, çevre i1 ve ilçelerde ve de Ülke genelinde nasıl kutlandı? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının kuralları ve kriterleri nelerdir? Şehrimizde 30 Ağustos Zafer Bayram kutlamaları nasıl olmalıydı?

01 Eylül 2004 Çarşamba günü, Stadyumda, Karabük Belediyesi1nin tertiplediği Halk Konseri beklenilenlerinde üzerinde bir katılım ile büyük bir coşku ile kutlandı, Karabüklüler gönüllerince eğlendiler...

Şimdi içinde bulunduğumuz durumun analizini yapalım ve ne durumda olduğumuzun tahlilini yapalım.

30 Ağustos Zafer Bayram kutlamalarının video kayıtlarına kare-kare bakalım, inceleyelim, tahlillerini ve yorumlarını yapalım.

Bir de 01 Eylül Çarşamba günü yapılan Halk Konserinin video kayıtlarını kare-kare inceleyelim.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile Halk Konserinin karşılaştırmasını yapalım ve Halkımızın neden ve ne için farklı katılımda bulunduğunun analizini yapalım.

Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramına ilgi göstermemesinin,  katılmamasının sebepleri ve nedenlerine çok-çok iyi bakılması gerekmektedir.

Karabük Belediyesinin Tertiplediği Halk Konseri 30 Ağustos Pazartesi akşam yapılsaydı ve Zafer Bayramımızın önemi anlatılsaydı daha büyük bir anlam ve özellikler ve de güzellikler meydana gelmez miydi ?

Beyler, bir yerlerde yanlışlıklar yapmıyor muyuz?

Ben yaptım olduları bırakalım.

Yapılması gerekenleri ve yapmakla yükümlü olduklarımızı yapalım, yaptıralım.

Anıtta düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını ve Askerlerimizin Şehir merkezinden geçişini çok büyük bir dikkatle ve ibretle gözlemledim. Gördüğüm manzara karşısında gözlerim doldu, boş bir şehirde kutlanan Bayram gibi kimsesizlikten dolayı yüreğim burkuldu, halen bu kimsesizlikten-yokluktan ve yoksulluktan dolayı üzgün-kırgın ve de dargınım, moralim bozuk.

Karabük-Karabüklüler ne yapıyor, ne yapmalıdırlar?

Bakalım-görelim-tanıyalım-tanıtalım-öğrenelim--öğretelim, yapılması gerekenleri, yapmakla yükümlü olduklarımızı yapalım, günün ve içinde bulunduğumuz yüzyılın ve Bölgemizin özelliklerine göre yaşayalım.

Mutlu ve umutlu olarak, Sıhhat ve Saadet içinde, nice yıllara uygun adım yürüyelim.

Saygılarımla

 

Hikmet SİVRİ


Anasayfa
 
 
hikmetsivri@hikmetsivri.com